Aktuelnosti Vaninstitucionalna zaštita Kontakt Zdravstvena zaštita i nega Fizikalna terapija O nama Ostale usluge Smeštaj Socijalna zaštita Tkačka radionica

socijalna

 

Korisnicima smeštaja u Gerontološkom centru Vrbas su na raspolaganju usluge različitih profila stručnih radnika (socijalni radnik, pravnik, specijalista opšte medicine, glavna medicinska sestra, radni terapeut).

Njihov zadatak je da ljudski i stručno pomognu u procesu prilagođavanja na uslove smeštaja, prate i omoguće što bolje zadovoljavanje socijalnih, zdravstvenih, pravnih, psiholoških, kulturno-zabavnih, radno-okupacionih i drugih potreba korisnika Gerontološkog centra Vrbas.

 

socijalna mala1socijalna mala2socijalna mala3

socijalna tim

Suština je da su vrata svakog stručnog radnika otvorena za razgovor, stručni savet i podršku u lepim i teškim trenucima koji boje svakodnevni život korisnika.

Za rešavanje ličnih problema korisnika najčešće se omogućuju individualni savetodavni razgovori, ali je korisnicima pružena mogućnost da učestvuju u Zajednici korisnika, nekoj vrsti parlamenta gde biraju svoje telo - Savet korisnika i gde mogu da javno izlože i učestvuju u rešavanju svakodnevnih problema uz učešće stručnih radnika i direktora Gerontološkog centra.

Sunday the 24th. Developed by Vmackm.